DÖCÖGŐS GYŐZELEM (NB II FELNŐTT)

DÖCÖGŐS GYŐZELEM (NB II FELNŐTT)

ENUSE – ÓKSI-Rév 35 – 29

Heller Milán, vezetőedző értékelése:

“Először kerültünk kisebb gödörbe, ami a 9. mérkőzésen történt meg. Tudatos, közönség szórakoztató játékot vártam a lányoktól, de ettől messze elmaradtunk. Első félidőben a gyengébb kvalitásokkal rendelkező játékosokból álló ellenfelünk ügyesen élt a lehetőségekkel, amíg mi 15-18 percig szinte pályán sem voltunk fejben. Az első félidő végére sikerült 16-12-ről döntetlenre felzárkózni. (16-16) Félidőben rendeztük a sorokat, de nehéz volt ebből az enervált állapotból kijönni. Úgy gondolom a második félidőben már voltak olyan periódusok, amelyek hasonlítottak a megszokott játékhoz, amit képviselni szoktunk. Gratulálok a győzelemhez, de rengeteg munkára van még szükségünk.”

Gólszerzők:

Jónás Alexandra (16), Tóth Zsófia (6), Tutti Kata (4), Tar Zsófia (4), Becséri Kitti (2), Fundák Annamária (2), Bede Bernadett (1)

IFI MÉRKŐZÉS

ENUSE – Dunaújvárosi AC 44 – 36

Heller Milán, vezetőedző értékelése:

“Támadásban elég jó tempót diktált mindkét csapat, de védekezésben nem jeleskedett egyik fél sem. Sokszor elmaradt a besegítés, lőtt gólok után nem volt mindig megfelelő a visszarendeződés és a lábmunka is hiányos volt. Talán túl sokat vett ki a játékosokból a felnőtt mérkőzés, de ennek ellenére is végig kézben tartottuk a mérkőzést. Kapus teljesítményünk egyértelműen feljavult a felnőtt mérkőzéshez képest, aminek nagyon örülök. Fontos győzelem volt számunkra, így pole pozícióban állunk ifi csapatunkkal is. Gratulálok a lányoknak!”

Gratulálunk a lányoknak! Felnőtt és ifjúsági csapatunk is aranyérmes pozícióban várja a következő fordulót!👏

ENUSE Team

Attachment

Támogatóink