ELVESZÍTETT RANGADÓ, NBII FELNŐTT

❤️ ELVESZÍTETT RANGADÓ, NBII FELNŐTT 💙
 
ENUSE – PC Trade Szeged 2️⃣6️⃣3️⃣0️⃣
 
Felnőtt csapatunk hazai pályán kapott ki a Szeged csapatától, egy végig kiélezett párharcban. Köszönet a kilátogató Sportbarátoknak, csúcsot döntő teltház előtt (200 fő), jó hangulatban játszhattak lányaink!🥳
 
Heller Milán vezetőedző értékelése:
“Az első félidőről felesleges beszélni, mert nem ott voltak a döntő tényezők. A második félidő elején a 3 gólos hátrányt szinte azonnal ledolgoztuk és döntetlen állt az eredményjelzőn. Itt kezdődtek a problémák, ugyanis 8 alkalommal támadtunk azért, hogy megszerezzük a vezetést, de egyszer sem tudtunk élni a lehetőséggel. Védekezésben szívvel-lélekkel küzdöttünk, míg támadásban viszont túl forró fejű volt mindenki, nem bírták el a terhet, ezekben a döntő szituációkban. Időkérés után büntetőt harcoltunk ki, de sajnos az is kimaradt. A hosszú gól csendet az ellenfél törte meg, amely meghatározó volt. Biztosan más lett volna a mérkőzés lefolyása, amennyiben mi szerzünk gólt, de ez nem így történt. Kicsit úgy érzem, saját magunkat vertük meg, attól függetlenül is, hogy az akarat mindenkiben megvolt. Csalódott vagyok, de az élet nem áll meg. Nagyon szeretném megköszönni a csapat és az Egyesületünk nevében a rengeteg Szurkolónak, hiszen teltház előtt játszhattunk és minden támogatást megadtak nekünk. Sajnálom, hogy nem tudtuk ezt győzelemmel meghálálni.”
 
Gólszerzők:
Pánczél (6), Sziráki (6), Kaposvári (4), Bagi (3), Tutti (3), Balla (2), Jámbor-Herceg (2), Szabadi, Bűcs, Dancsó, Német, Ujvári (sérült)
Kapusok:
Rubint, Győri, Pompor
 
Fel a fejjel, küzdeni tovább!❤️💙

Attachment

Támogatóink