ENUSE UP HETI HÍRFOLYAM / 46. HÉT

📰 ENUSE UP HETI HÍRFOLYAM / 46. HÉT 📰
 
🔙 VISSZATEKINTÉS:
Múlthét szerdán hazai pályán játszottunk U17 I. osztályban az MTK ellen. Szombaton az U13-s lányok Tápiószentmártonban szerepeltek. Vasárnap U19-s mérkőzés volt Egerben, U11-s fiataljaink pedig két csapattal, Tiszakécskén szerepeltek.
Eredmények, értékelések:
 
🔴 U19 II. osztály (Edző: Urbán László)
🔵 Eger Eszterházy SC – ENUSE 32 – 24
Elégedett vagyok a lányok teljesítményével. Ugyanis végre ott voltunk az ellenfelünk nyakán. A félidei 19:15 után 8-9 percig nem kaptunk gólt és fel is jöttünk döntetlenre. Mérkőzés vége felé a támadásban elkövetett hibáinkat könyörtelenül kihasználták az Egriek. Szélsőik jól indultak és be is lőtték a helyzeteiket. Ebből lett a végére nyolc gólos különbség. Második félidőben részünkről az volt pozitív, hogy a felállt fal elleni védekezésünk jól működött. Ezenkívül még a támadásaink során nagyon hatékonyak voltak a beállóink, sokszor meg lehetett találni őket és rendkívül hasznosan zártak a külső játékosainknak. Örülök, hogy fejlődünk és van értelme a munkának.
 
🔴 U17 I. osztály (Edző: Urbán László)
🔵 ENUSE – MTK 28 – 30
Azt gondolom mindenki nyerni akart, de a fizikai fölény végül felül kerekedett rajtunk. A lőtt gólok mennyisége elfogadható, de sok gólt kaptunk annak ellenére is, hogy jó volt a kapusteljesítményünk. Emellett támadásban a helyzeteink megvoltak, viszont sokat hibáztunk és ez így együtt vereséghez vezetett.
 
🔴 U13 Terület (Edző: Gulyás Péter)
🔵 ENUSE – Gyöngyösi KK 19 – 23
🔵 ENUSE – Hatvani KSZSE 37 – 5
Vegyes érzelmekkel telt a szombati nap. Elégedett vagyok a lányokteljesítményével, hiszen felvettük a kesztyűt az ellenfelekkel és kihoztuk a legjobbat ebből a helyzetből, de kapus poszton gyengébbek voltunk. Ugyanakkor bosszús vagyok, hiszen Gyöngyös csapata ellen egy fegyelmezett és zürelmesebb második félidővel miénk lehetett volna a győzelem. Nem dominálták a mérkőzést, hanem a mi kezünk remegett meg a kritikus helyzeteknél, és ezzel a második játékrészt sajnos odaadtuk nekik, ezzel együtt pedig a győzelmet is. Ellenben a hatvani csapattal szemben nem volt kérdés, hogy milyen kimenetele lesz a mérkőzésnek, hiszen minden szempontból jobbak voltunk.
 
🔴 U11 Terület (Edző: Császár Gáspár)
🔵 ENUSE I – Tiszakécske 15 – 2
🔵 ENUSE I – Lajosmizse 10 – 3
A mai összecsapásokra sem lehet azt mondani, hogy nagy rangadók lettek volna, de a múltkori csapatoknál picivel talán erősebbek voltak ellenfeleink. Amennyire elégedett lehettem a múltkori U10-es mérkőzés után, most annyira nem. Kapkodó volt a játékunk, pontatlan, meglepően sok technikai hibával. Az elején főleg egyéni megoldások domináltak, de azután egyre jobban működtek a tanult elemek, a szélső befutások, helycserék, szélső játék, beálló megjátszása. Az eredménnyel összességében elégedett vagyok.
 
🔴 U11 Terület (Edző: Luzsi Zoltán)
🔵 ENUSE II – Kiki Sport
🔵 ENUSE II – Kecskeméti Sportiskola
Magabiztos támadójátékkal, végig vezetve és kézben tartva győzelmet arattak a lányok az első meccsen. Kapusteljesítményünket is dicséret illeti, amiből gyors ellentámadásokat, gólókat tudtunk szerezni. A második mérkőzésünk már nehezebben indult, a helyzeteinket sorra kihagytuk, és az elpuskázott ziccereinket a Kecskeméti Sportiskola rendre megbüntette. Nem tudtuk az előző mérkőzés teljesítményét hozni.
 
🔜 ELŐRETEKINTÉS:
Ezen a héten holnap, azaz csütörtökön U17 első osztályunk Orosházára utazik, amely rangadónak számít. Szombaton hazai pályán játszik Felnőtt csapatunk az NBI-es Békéscsaba U22-es csapata ellen, majd ezt követően U19-es csapatunk fogadja a Kiskunhalast. Vasárnap U14-es csapatunk utazik Mezőtúrra, ahol két mérkőzés vár rájuk!
 
Sok sikert kívánunk mindenkinek!❤️💙
 
Hajrá ENUSE!❤️💙

Attachment

Támogatóink