ENUSE UP HETI HÍRFOLYAM / 47. HÉT

📰 ENUSE UP HETI HÍRFOLYAM / 47. HÉT 📰
 
🔙 VISSZATEKINTÉS:
Múlthét csütörtökön U17 első osztályunk Orosházára utazott, ahol vereséget szenvedtek. Szombaton hazai pályán játszott Felnőtt és U19-es csapatunk, amelyről korábban már beszámoltunk.🥳 U12 forduló volt Tiszaföldváron, majd vasárnap U14-es csapatunk utazott Mezőtúrra.
 
Eredmények, értékelések:
 
🔴 U14 II. osztály (Edző: Gulyás Péter)
🔵 ENUSE – Abonyi KC 19 – 20
🔵 ENUSE – Mezőtúr 30 – 16
Úgy gondolom egy jó hangulatú és megfelelő intenzitású bemelegítés után kellő motivációval kezdtük meg a mérkőzést már az első perctől kezdve. A nyitott védekezésünk szűrte a támadójátékukat, labdaszerzések és faultok voltak, úgy éreztem uraljuk a mérkőzést. Viszont minden gólunkra volt válasz, nem sikert növelni az előnyt, és a védekezésünkben mindig jelen volt egy egy, rés, vagy hiba. Hiába volt az utolsó támadás a miénk és még egy védett lövés után a sarokdobásból is újra építhettük a támadásunk, sajnos letelt a játékidő.
A lányok szeretik ezt a játékot, és a második meccsen a kezdő sípszó után ez meg is jelent a pályán. Lett kedv, lett lendület és volt benne kreativitás is. A nyitott védekezés ellen, ügyesen alakítottunk ki gólhelyzeteket vagy a szélsők futásával, vagy a beálló zárásánál megszerzett előnyből lőttük a gólokat. Növeltük az előnyt és 30:16-re megnyertük a mérkőzést.
 
🔴 U12 Terület
(ENUSE I edző: PolgárAndrás)
(ENUSE II edző: Luzsi Zoltán)
🔵 ENUSE I – Aranyszarvas SE 27 – 10
🔵 ENUSE I – Tiszaföldvár 27 – 15
🔵 ENUSE II – Aranyszarvas SE 10 – 28
🔵 ENUSE II – Mezőtúr II 7 – 19
ENUSE I – Polgár András értékelése:
Mindkét mérkőzésen védekezésben és támadásban is igyekeztek a lányok megvalósítani a megbeszélteket. Sok labdát szereztek, amiből könnyű, gyors gólokat tudtunk szerezni. A kapuban Kiss Réka ma is stabil pont volt, kevés hibával, jó százalékkal védett. Sikeres napot zártunk, gratulálok mindenkinek.
 
🔜 ELŐRETEKINTÉS:
Ezen a héten szombaton Felnőtt csapatunk utazik Szeghalomra, U13-as korosztályunk Jászberényben fog szerepelni, majd ugyanezen napon U11-es korosztályban hazai pályán, Szászbereken rendezünk fordulót.
 
Sok sikert kívánunk mindenkinek!❤️💙
 
Hajrá ENUSE!❤️💙

Attachment

Támogatóink