ENUSE UTÁNPÓTLÁS, ŐSZI ÉRTÉKELÉS

ENUSE UTÁNPÓTLÁS, ŐSZI ÉRTÉKELÉS

Folyamatosan fejlődő utánpótlás csapataink az év végére sem dőlnek teljesen hátra. December 20-22 között a színvonalas Ferenczy Kupán vesz részt U13-as csapatunk, amelyet nagy izgatottsággal várnak a lányok! Célunk a minél eredményesebb szereplés, döntőbe jutás! Erre készülnek a héten Surman István tanítványai, óriási elánnal.

Surman István, utánpótlás edző őszi értékelése:

“A nyáron vettem át az ENUSE U12, U13 és U14-es korosztályait. Korábban fiúkkal és lányokkal is dolgoztam már, de valahogy ez a korosztály eddig kimaradt az életemből. Kicsit talán félve is kezdtem el a munkát, de meglepően jó, technikailag és taktikailag is nagyon érett társaságot vettem át a jelenlegi vezetőedző, Heller Milán kezei alól. Az U12-ben több új játékos is szerepel, de egy nagyon jó csapategységet alkotnak és hétről hétre öröm dolgozni velük. U13-14-ben már egy évek óta együtt játszó maghoz csatlakozott 1-2 új arc, de azt gondolom itt sem volt gond a beilleszkedéssel. Az eredmények önmagukért beszélnek, ugyanis eddig minden korosztályban veretlenek vagyunk.
Ezen felül ami fontos számomra, hogy egyre többször látom viszont azokat a technikai és taktikai elemeket, amiket hétről hétre gyakorlunk edzésen. Ha ez a társaság így egyben tud maradni, véleményem szerint nagyon sok örömöt fognak szerezni az ENUSE szimpatizánsainak.”

Gratulálunk korosztályos csapatainknak is!👏

Hajrá ENUSE!

ENUSE Team

Támogatóink