FOLYAMATOS EDZÉSMUNKA

🏃‍♀️🤾‍♀️ FOLYAMATOS EDZÉSMUNKA 🤾‍♀️🏃‍♀️
 
Minden korosztályunk karácsony előtt, december 22.-ig edzett, majd a két ünnep között is folytatta a munkát. Edzéseink nem álltak le, annál fogva sem, mert serdülő korosztályunk várhatóan 4 mérkőzésen is küzdeni fog az újabb pontokért már januárban. Emellett felnőtt csapatunk január 21.-én fogadja hazai pályán, Magyar Kupa mérkőzésen az NB1-ben szereplő Békéscsaba egyesületét. Serdülő, ifjúsági és felnőtt csapatainknak elmaradt mérkőzési vannak a vírus miatt, amelyeket pótolni kell. Január 9.-én, szombaton fogadjuk vendégül az Orosháza csapatát, immáron a Szászbereki sportcsarnokban.✅
 
Heller Milán vezetőedző:
“Hatalmas nyomás van mindenkin ebben az időszakban. Elmaradt mérkőzéseket kell pótolni, amely felborítja a szezon előtti edzésterveket is. Már karácsony előtt elkezdtük a felkészülési időszakot, amit a két ünnep között folytattunk. Szakmailag felborult minden terv, de nem csak nálunk, hanem mindenhol, ahol komolyabb célok vannak. Igyekszünk lehetőségeink szerint a legjobb formát elérni a rajtra. Bizakodva várjuk a szombati serdülő mérkőzést, majd 21.-én érkezik hozzánk a Magyar Kupa 3. fordulójában az első osztályban szereplő Békéscsaba. A papírforma nem mellettünk szól, de semmiképp nem lépünk pályára feltartott kezekkel. Mindent megteszünk a legjobb eredmény eléréséért, mint minden más találkozón, tehát célunk a győzelem, de ez nem is lehet kérdés.
 
Örülök, hogy minden korosztályunk tud edzeni és nagyon lelkesen veszik az akadályokat. Sikerekben, egészségben gazdag boldog új évet kívánok Mindenkinek!”
 
2021-ben is hajrá ENUSE!❤💙
 
ENUSE Team

Attachment

Támogatóink