GYŐZELEM CEGLÉD ELLEN, FELNŐTT

🥳 GYŐZELEM CEGLÉD ELLEN, FELNŐTT 🥳
 
Felnőtt csapatunk egy nagyon durva, már-már küzdősportot is megszégyenítő agresszivitással fűszerezett mérkőzésen, végül elhozta a 2 pontot a Cegléd otthonából! A tavalyi szezonban, majd az ideiben is ismét győztek lányaink oda-vissza a szomszéd várak csatájában! (4/4) ✅❤💙
 
Ceglédi KCSE – ENUSE 2️⃣7️⃣ : 2️⃣8️⃣
 
Surman István edző értékelése:
Igazi rangadóra készülhettünk, ahol talán az éremesély életben tartása is a célunk volt.
Az elején jól kezdtük a mérkőzést. A 14. percben 9-5 volt az eredmény. 25percig folyamatosan tudtuk a 3-4 gólos előnyünket tartani. Az első félidő végét viszont nagyon elrontottunk és csak az időntúli büntető védésének köszönhetően fordultunk egy gólos előnnyel. (14-15)
A második félidő közepéig felváltva estek a gólok, de ott az ellenfél tudott egy 3-0-ás sorozatot produkálni, ami közben büntetőt is hibáztunk. Ekkor egy időkéréssel próbáltuk a sorokat rendezni, próbáltunk más védekezési szisztémába is védekezni. Azt gondolom, hogy az időkérés után jól kézilabdáztunk és újra ott tudtunk lenni az ellenfelünk nyakán. A 22. percben újra döntetlen volt az állás így egy 8 perces mini meccs következett, ahol aztán a poklot is megjárva (újra két góllal elhúzott az ellenfelünk) végülis a mennybe kerültünk köszönhetően annak, hogy 3 másodperccel a vége előtt belőttük a győztes gólt! Gratulálok a lányoknak, mivel minden hiba és minden nehézség ellenére megmutatták, hogy hatalmas szívük van!
 
Gólszerzők:
Kozma D. (10), Besenyi N. (7), Török P. (7), Tóth Zs. (3), Csuka Alexandra (1), Tutti K., Rékasi R., Mészáros D., Schvart K.
Kapusok: Győri Ágnes, Duráczky-Bozsó Leila
 
A mindent eldöntő gólt 3 másodperccel a mérkőzés vége előtt, Besenyi Napsugár szerezte! 🤾‍♀️❤💙
Gratulálunk lányok, fontos győzelem volt!❤💙
 
Hajrá Szele, hajrá ENUSE!❤💙

Attachment

Támogatóink