GYŐZELEM ÖRKÉNYEN (NB II FELNŐTT)

GYŐZELEM ÖRKÉNYEN (NB II FELNŐTT)

Inárcs-Örkény KC – ENUSE 34 – 39

Heller Milán, vezetőedző értékelése:

“Már az első félidőben eldöntöttük a mérkőzést véleményem szerint, ahol jó tempót diktáltunk és jól is védekeztünk. Lőttünk 5 gólt leindításból, de a felállt fal elleni támadás sem okozott problémát. Félidőben már 10 gólos előnnyel mentünk pihenni. (11-21) Második félidőben egy kicsit lazábbra vettük a játékot, nem védekeztünk kellőképpen aminek nem örülök. Annak viszont igen, hogy a 14 éves serdülőkorú játékosunkat, Fehér Dominikát ki tudtam próbálni belső poszton is a felnőttek között. Számunkra a győzelem a legfontosabb, de ennyire nem szabad kiengednünk a továbbiakban a második félidőre, bárhogy is álljon az eredmény. Gratulálok a győzelemhez!”

Gólszerzők:

Becséri Kitti (15), Tar Zsófia (8), Fundák Annamária (4), Farkas Szimonetta (4), Tutti Kata (4), Tóth Zsófia (2), Fehér Dominika (1), Bede Bernadett (1)

Ifjúsági csapatunk is könnyedén vette az akadályt:

Inárcs-Örkény KC – ENUSE 26 – 39

Heller Milán, vezetőedző értékelése:

“Felnőtt mérkőzés előtt játszottuk az ifit, ami nem igazán kedvez a játékosoknak, hiszen sok ifi játékos meghatározó szerepet játszik a felnőtt csapatban is. Ennek tudatában nem is játszottunk nagy tempót, viszont pontos játékot mutattunk, kevés hibával. Gratulálok a lányoknak!

Gólszerzők:

Fehér Dominika (13), Farkas Szimonetta (10), Tóth Zsófia (8), Szobodek Beáta (4), Mészáros Dorina (3), Simon Adél (1)

Gratulálunk a lányoknak! Felnőtt és Ifjúsági csapatunk is veretlenül vezetik a tabellát! (10/10) Így tovább!👏

ENUSE Team

Attachment

Támogatóink