HÉTVÉGI EREDMÉNYEK (U10, U12, U14, Serdülő, NBII felnőtt)

HÉTVÉGI EREDMÉNYEK

Felnőtt (NB II Dél)

Csepel DSE – ENUSE 27 – 32

Gólszerzők:
Becséri Kitti (12), Jónás Alexandra (9), Fundák Annamária (8), Tóth Zsófia (1), Tutti Kata (1), Tar Zsófia (1)

Ifjúsági III. Osztály (H csoport)

Abonyi KC – ENUSE 19 – 40

Heller Milán, vezetőedző értékelése:

“Nagyon nehezen pörögtünk fel erre a mérkőzésre, előtte való nap játszottak ifistáink sorsdöntő felnőtt mérkőzést, amelyet meg is nyertünk. Enerváltak voltak a lányok, de úgy gondolom a megfelelő tempót időnként eltudtuk érni és voltak jó megoldásaink. Egy nem túl izgalmas mérkőzést tudtunk simán megnyerni, amelyhez gratulálok a játékosaimnak.”

Serdülő I. Osztály

DKA-Vác – ENUSE 23 – 18

Heller Milán, vezetőedző értékelése:

“Kicsit nagyobb önbizalommal tudtuk kezdeni a serdülő mérkőzést a bravúros Kisvárda elleni győztes forduló után. Mezőnyben jól teljesítettünk, egészen kiváló dolgokat is mutattunk a pályán, időnként tudatos játékkal. Sajnos a kapus teljesítményünk elmaradt az elmúlt mérkőzéshez viszonyítva, ha ez feljavul a következő két mérkőzés valamelyikén, újabb pontokat szerezhetünk. Rengeteg munka áll még előttünk, de a lehetőségeinkhez képest, maximálisan elégedett vagyok a nyújtott teljesítménnyel!”

U14

ENUSE – Ceglédi KCSE 25 – 12
ENUSE – Albertirsa SE 33 – 12

Surman István, utánpótlás edző értékelése:

Az első mérkőzést Cegléd ellen játszottuk. A lányoktól azt kértem, hogy a gyors játék helyett igyekezzünk a figurális játékra helyezni a hangsúlyt és a héten gyakorolt elemeket belevinni a játékunkba. Ez többnyire sikerült is és egy nagy arányú győzelmet sikerült aratni.

A második mérkőzést Albertirsa ellen játszottuk. Itt a lányoktól nagyobb sebességet kértem, amit sikerült is megvalósítani. Több szép lerohanás és egyéni indításos gólt sikerült szerezni.

U12

ENUSE – Inárcs-Örkény I 38 – 3
ENUSE – Inárcs-Örkény II 24 – 1
ENUSE II – Kézilabda UP 3 – 39
ENUSE II – Inárcs-Örkény II 10 – 6

Surman István, utánpótlás edző értékelése:

Az első mérkőzést Inárcs-Örkény I. Csapata ellen játszottuk.

Az első félidőben a lányoktól a héten gyakorolt felállt fal elleni játékokat kértem, hogy viszont lássam, amelyet maximálisan meg is valósított! A védekezésünkbe is igyekeztünk a tiszta labdaszerzéseket belevinni, amelyek ugyancsak nagy számban sikerültek.

A második félidőben nagyobb sebességre kapcsoltunk és több szép lerohanás gólt szereztünk.

A második mérkőzést Inárcs-Örkény II. ellen játszottuk.

Ezen a mérkőzésen új posztokon is kipróbálhatták magukat a lányok a gyakorlás jegyében.

Nagyon sok, szép megoldást láthattam viszont a lányoktól aminek nagyon örülök.

Maximális dicséret illeti a lányokat, mivel mindent nagyon szépen betartva, fegyelmezetten, igazi csapatként játszottak.

U10-es kislányaink pedig Tiszakécskén játszottak az Aranyszarvas és a Tiszakécske utánpótlás csapatai ellen. Ebben a korosztályban eredményt nem számolnak.

ENUSE Team

Attachment

Támogatóink