HÉTVÉGI UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK (U14; U12)

HÉTVÉGI UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

U14

Ceglédi KCSE – ENUSE 6 – 30
ENUSE – Aranyszarvas SE 19 – 16

Surman István, utánpótlás edző nyilatkozata:

Az első mérkőzést a Cegléd csapata ellen játszottuk. A lányoktól azt kértem, hogy a lehető leggyorsabb módon próbáljunk meg gólokat szerezni és ne nagyon kelljen felállt fal ellen támadni. Ezzel is próbáljunk meg rápihenni a második mérkőzésre a nap rangadójára.
Ezt teljes mértékben sikerült is megvalósítani.
Védekezésben ugyan néha adódtak kisebb gondok, de akkor a kapusok bizonyították, hogy a helyükön vannak.

A második mérkőzésünket az Aranyszarvas ellen játszottuk. A Mezőtúri Sportcsarnokba ellátogató nézők egy igazi rangadóra készülhettek, pattanásig feszült idegekkel.

A mérkőzés elejét jól kezdtük, sikerült az első perctől kezdve megtalálni a játékunkat.
Először a 14. Percben 7-7nél kellett jobban belenyúlni a mérkőzésbe. Az időkérés után rendeztük a sorokat és újra állandósítottuk a vezetést. A második félidőt sikerült egy remek 5-0-ás periódussal nyitni, itt már érezhető volt, hogy ma nem veszíthetünk. A végén ugyan kissé alábbhagyott a koncentrációnk de így is végig vezetve sikerült egy színvonalas mérkőzésen diadalmaskodni.

Az egész csapat hozzá tudta tenni a magáét, de aminek nagyon örülök, hogy a kapusok is felnőttek a feladathoz és remek védésekkel bizonytalanították el az ellenfelet.

U12

Kézilabda UP (PLER) – ENUSE 27 – 22
Vecsési SE – ENUSE 27 – 24

Surman István, utánpótlás edző nyilatkozata:

Az első mérkőzést a PLER korosztályos csapata ellen játszottuk.
Nehéz mérkőzésre számítottunk, ami be is igazolódott.
Az ellenfél erős, magas játékosaival nagyon meggyűlt a bajunk.
Sajnos a versenybíró arra sem hívta fel a figyelmét az ellenfélnek, hogy az első félidőben a hatos falas védekezés tiltott!
Összességében küzdöttünk, de ez sajnos kevés volt.

A második mérkőzésen a Vecsés csapatával játszottunk. Sokáig fej-fej mellett haladtunk, de a végén az ugyancsak kőkemény fizikai csatában alulmaradtunk a súlyban és magasságban nagyobb ellenféllel szemben.

Hajrá lányok!👏

ENUSE Team

Attachment

Támogatóink