NB II ŐSZI BAJNOK FELNŐTT CSAPATUNK, ÉVZÁRÓ ÜNNEPSÉG

NB II ŐSZI BAJNOK FELNŐTT CSAPATUNK, ÉVZÁRÓ ÜNNEPSÉG

Utolsó fordulónkat az Érdi utánpótlás csapat ellen játszottuk, egy izgalmas, látványos és szórakoztató mérkőzésen. A győztes mérkőzések után évzáró ünnepséget tartottunk, egy közös vacsorázás keretében. Játékosaink és edzőjük megajándékozták egymást a vacsora után, a jól megszokott húzásos rendszerrel, amelyre a hétközi edzések egyikén került sor. Jó hangulatban, énekelve ünnepelte csapatunk ezt a szenzációs formát!🏅😊

NB II-es szinten csapatunk egyedülálló az egész országban, hiszen a Tápiószelei lányok állnak csak 100%-os mutatóval a tabella legfelső fokán. Minden más csoportban történt már pont vesztés.

Gurics Attila, szakosztályvezető:

“Nagy várakozás előzte meg a 2019/2020 idényt. Új edzővel és új játékosokkal megerősödve kezdtük el a nyári felkészülést. Már az edzések láttán érezhető volt, hogy ebben az idényben más célokért fogunk harcolni NB II-ben, mint a bennmaradás. Viszont engem is meglepett a nagyon jó kezdés. Szinte mérkőzésről mérkőzésre építette csapatunk a formáját. A fejlődés végig benne volt a társaságban. Amit mindenképpen ki kell emelni az az őszi szezonból az pedig, hogy minden mérkőzésen, a nehéz pillanatokban volt olyan játékos a pályán aki extrát tudott nyújtani. Nagyon magasra tettük a mércét, de a sportba ez a szép, hogy mindig legyenek céljaink. Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen lelkes, jó közösséget alkotó csapattal, edzőkkel, játékosokkal dolgozhatom együtt.”

Heller Milán, vezetőedző:

“Nyáron vettem át az egyesület irányítását, mint vezetőedző. Nem árulok el nagy titkot azzal, ha azt mondom, hogy szinte a nulláról kellett felépíteni egy NB II-es felnőtt csapatot, ami nagyon kemény munka volt és nem csak az én részemről, hanem a vezetőség részéről is. Az elején 5 saját nevelésű játékos állt a rendelkezésemre, akik mellé sikerült 8 új játékost igazolni. Én úgy gondolom, hogy a sok új játékos ellenére összetartó, jó közösség alakult ki. A játékunkat tekintve szerintem hétről hétre jobban tudtunk teljesíteni, összeszokott és tudatos játékot tudtunk felépíteni a lányokkal. Voltak nehéz és szoros mérkőzéseink is a veretlen statisztika ellenére, de ez egy csapat igazán nagy erőssége, hogy ilyenkor mentálisan mindig mi tudtunk stabilabbak lenni ellenfeleinknél. Célunk a feljutás, de ezért kőkeményen meg kell dolgoznunk tavasszal, mindenki ellenünk készül majd a legnagyobb elánnal. Tesszük tovább a dolgunkat, természetesen mindent megfogunk tenni azért, hogy felnőtt és ifjúsági csapatunk továbbra is veretlenül meneteljen az aranyérem felé!”

Így tovább! Szele, Szele, Szele!!! 👏👏👏

ENUSE Team

Attachment

Támogatóink