TÖRTÉNELMET ÍRT NB II FELNŐTT CSAPATUNK (11/11)

TÖRTÉNELMET ÍRTAK, NB II FELNŐTT (11/11)

Az egyesület fennállása alatt először történt meg, hogy az ENUSE felnőtt csapata veretlenül zárta az őszi szezont. 10 évvel ezelőtt volt utoljára hasonló statisztika, de akkor 1 vereséggel és 10 győzelemmel zártuk az őszi szezont. Ezt felülírva az utolsó mérkőzésen az Érd U22-es csapata ellen harcoltak a “Szelei lányok”, amelyet sikerrel vettünk és a tabella tetején állva kezdjük az új esztendőt.

🏅 ENUSE – Érd U22 32 – 28 🏅

Heller Milán, vezetőedző értékelése:

“Egy nagyon jól felkészült csapat ellen játszottunk, akik próbáltak meglepni minket nyitott védekezéssel, emberfogással, majd kettős emberfogást is alkalmaztak. Támadásban sokáig játszottak 7-6 elleni játékot amivel kis ideig zavart is tudtak kelteni a védekezésünkben, de megtaláltuk az ellenszert ez ellen is. Nagyon pörgős, jó iramú mérkőzés volt, szurkolói szemmel nézve talán a legjobb mérkőzést láthattuk. A mérkőzés 45. percében 22-22-nél mi tudtunk extrát nyújtani és higgadt fejjel gólokat szerezni. Nagyon büszke vagyok a lányokra, mert óriásit küzdöttek mindvégig a pályán. Minden csapat minket akar a legjobban megverni, ennek tudatában még keményebben kell dolgoznunk a továbbiakban! Gratulálok a lányoknak, de az Érdi csapatnak is jár a gratuláció, mert egy jól szervezett játékot játszottak.”

Gólszerzők:

Becséri Kitti (7), Fundák Annamária (6), Jónás Alexandra (4), Tóth Zsófia (4), Farkas Szimonetta (4), Tar Zsófia (3), Tutti Kata (3), Mészáros Dorina (1), Fehér Dominika, Szobodek Beáta, Bede Bernadett, Schvart Enikő (Kapus), Szabó Kata (Kapus)

Ifjúsági csapatunk is megőrizte veretlen szériáját, a 2. helyen álló Érd csapatát verték viszonylag sima mérkőzésen.

🏅 ENUSE – Érd 39 – 32 🏅

Heller Milán, vezetőedző értékelése:

“Jól indítottuk a mérkőzést, a felnőtt meccs extázis hangulatát áthozva, nagyot küzdöttek a lányok. A második félidő közepén volt érzékelhető, hogy elfogytunk fizikálisan és mentálisan is, de ez egy természetes dolog, mert a lányok sokat játszottak előtte a felnőtt mérkőzésen is. A győzelmünk a fáradtság ellenére sem volt veszélyben, türelmes játékkal tudtuk ölni az időt. Gratulálok az ifi csapatnak is, nagyot küzdöttek!”

Gratulálunk a lányoknak, óriási eredményt értek el!👏💪

ENUSE Team

Attachment

Támogatóink