UTÁNPÓTLÁS HÉTVÉGE

❤ UTÁNPÓTLÁS HÉTVÉGE 💙
 
U13 (2 csapattal)
KESI II. – ENUSE 8-19
ENUSE – Abonyi KC 28-9
ENUSE II – KESI 4-29
Abonyi KC – ENUSE II 11-7
 
Surman István edző:
Az U13-as korosztállyal Kecskemétre utaztunk az első fordulóban, bízva a két győzelemben. Az első meccset a KESI II. csapata ellen játszottuk, amelyet igazi rangadónak gondoltam, mivel ugyanezzel az ellenféllel a Főnix kupán is összecsaptunk, és ott egy szoros meccsen sikerült nyerni.
A lányoktól elsősorban a kőkemény védekezést és a bátor támadó játékot vártam el. Ezeket az elvárásokat maradéktalanul betartották, aminek köszönhetően a rangadónak indult mérkőzést végül simán nyertük. A második mérkőzésen az Abony gárdájával mérkőztünt meg. A két csapat nem volt egy súlycsoportban, ezért itt több lehetőséget biztosítottam rá, hogy más posztokon is kipróbálhassák magukat a játékosok. Mindkét mérkőzésen elégedett vagyok az akarattal és a taktikai fegyelmezettséggel. Gratulálok a játékosaimnak!
 
U15
Szentes – ENUSE 7-36
ENUSE – Szarvas 34-12
 
Surman István edző:
Az U15-ös bajnokság második fordulójában Szentesre utaztunk a négy pontért. Az első mérkőzést a házigazda Szentes ellen játszottuk. 10 perc után már 1-12 állt az eredményjelzőn. A lányok maximálisan betartották az edzői utasításokat és aminek külön örülök, hogy komolyan vettük a mérkőzést az utolsó másodpercig. A második mérkőzést a Szarvas csapata ellen játszottuk. Az előzetes megfigyelések alapján itt is mi számítottunk esélyesnek. Ezen a mérkőzésen az első 5 perc volt szoros, utána sikerült ráerőltetni a játékunkat az ellenfélre és hamar eldöntöttük a mérkőzést. Nagy dicséret illeti a lányokat, mivel egész nap végig maximálisan koncentráltak. Sajnos a mai nap örömét kissebb sérülések beárnyékolják. Jobbulást a játékosoknak! 🙂
 
Gratulálunk lányok, csak így tovább!💪❤💙
Hajrá Szele, hajrá ENUSE!❤💙

Attachment

Támogatóink