MAGYAR KUPA

🤾‍♀️ MAGYAR KUPA🤾‍♀️

ENUSE(NBII) – EUbility Group Békéscsaba(NBI)
2️⃣5️⃣3️⃣9️⃣

Egyesületünk számára véget értek a Magyar Kupa küzdelmek a tegnapi vereség után, azonban egy cseppet sem lehetünk elégedetlenek a mutatott játékkal!😊 Mérkőzés után szendvicsekkel, frissen sült pogácsával vártuk a vezetőket és játékosokat a VIP teremben, majd egy jó hangulatú beszélgetés után indultak haza vendégeink.
🥪🥂

Bemutatkozott két új szerzeményünk is, Duráczky-Bozsó Leila kapus poszton, irányitó pozícióban pedig Besenyi Napsugár 3 gólt szerzett első tétmérkőzésén az ENUSE színeiben!🤝

Heller Milán vezetőedző értékelése:

“A várakozásnak megfelelően, teljes kerettel érkezett az NB1-ben szereplő Békéscsaba, viszont nálunk ez nem keltett félelmet senkiben. Nagyon agresszívan léptünk fel a pályára és teljes mértékben elégedett vagyok a lányok teljesítményével. Az első 20 percben nem tudtak ellépni tőlünk, akkor 12-9 volt a mérkőzés állása. Sajnos kapusaink nem fogtak ki jó napot és nem tudtak hozzátenni a mérkőzéshez, Ők ennél többet tudnak, mint amit ezen a mérkőzésen mutattak. Mezőnyben kifejezetten jól játszottunk, voltak szép és tudatos játékelemek is. Jól mutatkozott be Besenyi Napsugár, akit próbáltam minél többet a pályán tartani, hogy a mozgáselemeket élesben is gyakorolja, védekező munkája pedig kifejezetten tetszett. Ezzel a mentalitással, akarattal és a sport iránti alázattal amellyel pályára léptünk, többre lesz hivatott ez a csapat a továbbiakban. Gratulálok a játékosaimnak és további sok sikert kívánok Vida Gergőéknek.”

Gólszerzők: Török P. (6), Kozma D. (6), Tóth Zs. (4), Fundák A. (3), Besenyi N. (3), Tutti K. (3)

Szép volt lányok!💙

Hajrá Szele, hajrá ENUSE!💙

Attachment

Támogatóink