Hírek

SZEZONZÁRÓ, SZÍVÜNKBEN BAJNOKOK

🏅SZEZONZÁRÓ, SZÍVÜNKBEN BAJNOKOK🏅

Egyesületünk lezárta a 2019/2020-as idényt, de részletezzük Önöknek, hogy csapataink milyen eredményeket értek el.

NB II-es felnőtt csapatunk nagy előnnyel zárt a Déli csoport tabellájának tetején. Stabil teljesítményt nyújtva 16 mérkőzésből, 14 győzelmet, 1 döntetlent és mindösszesen 1 vereséget szenvedett el. Egyértelműen, kérdést nem hagyva vezettük a felnőtt pontvadászatot, amelyre nagyon büszkék vagyunk. Ez a mutató túlszárnyalta a tavalyi eredményünket és szemmel látható fejlődést mutat, amelyre jogosan alapozhatjuk meg NB I/B-s szereplésünket. A szezon törlésre került a koronavírus járvány miatt, viszont amennyiben lehetőséget kapna egyesületünk a feljutásra, azzal mindenképp élni szeretnénk, hiszen ez továbbra is célunk.

Ifjúsági csapatunk a III. osztályban szerepelt idén és szintén a feljutásért harcolt. Ők szintén az I. helyen zártak hibátlan mérleggel, 16 mérkőzésből, 16 győzelmet szereztek, elérték a kitűzött célt. Ez az eredmény a tavalyi bronzérmet is felülmúlta, annak ellenére, hogy több távozó játékos volt ebben a korosztályban és változott a játékos keretünk.

Távozott játékosok:

Kiss Anna (DKA Vác)
Dánffy Diána (Szent István SE)
Dánffy Dorina (Szent István SE)
Német Eszter (Siófok NKC)
Radva Erzsébet (Kecskeméti NKSE)

Serdülő csapatunk nézett szembe a legnagyobb kihívással ebben a szezonban. Az első osztályban küzdöttek hétről-hétre az ország legjobbjai ellen. Nagyon fiatal társaság vágott neki ennek a szinte lehetetlennek tűnő feladatnak, hiszen szintén voltak távozó játékosok ebben a korosztályban is. Idén a serdülő korosztály a 2004-ben született lányoké volt, ahol nálunk összesen 1 játékos született 2004-ben, ketten 2005-ben és a többi játékos 2006, 2007-ben. Az ország legmagasabban rangsorolt serdülő versenyében álltak helyt ezek a 2-3 évvel fiatalabb lányok. Győzelmet szereztek többek között Kisvárda, MTK Budapest és Vác csapatai ellen is, ezáltal 6 pontot értek el. Reális esély volt fokozatosan fejlődő, javuló játékkal a biztos bennmaradásra.

Távozott játékosok:

Beszteri Emma (Dabas KC)
Sipos Angéla Tamara (Dabas KC)
Dánffy Diána (Szent István SE)
Dánffy Dorina (Szent István SE)
Ledacs Kiss Szonja (Szent István SE)
Kosaras Júlia (Szent István SE)
Nagy Nóra (NEKA)

U14-es csapatunk is kiválóan teljesített az idei szezonban. Az alapszakaszt és a felsőházi tabellát is veretlenül, pontvesztés nélkül, hibátlan mérleggel zárták. Több riválist is könnyedén vertek a „Szelei lányok” mint pl. a Cegléd és Aranyszarvas csapatait.

Továbbá az U13, U12, U11 és U10-es csapataink is szárnyaltak a bajnokságban, de illő tudni, hogy ezekben a korosztályokban nincs tabella rendszer. Sok-sok győzelmet szereztek lányaink Tápiószelének ezekben a korosztályokban is.

👏 Ebben az évben terjeszkedett egyesületünk és Szászberek településén beindítva az edzéseket, immáron 5 településen oktatják a kézilabdát szakképzett edzőink. Ezt a terjeszkedést a következő években tovább szeretnénk folytatni, hogy minél több településen szeressék és műveljék a kézilabdát, mint sportágat. 👏

Települések:

Tápiószele (62 fő)
Újszilvás (28 fő)
Jánoshida (18 fő)
Szászberek (28 fő)
Jászkisér (18 fő)

Összlétszám: 154 fő

☞ ENUSE Szakmai stáb 2019/2020 ☜

Utánpótlás edzők:

ENUSE Újszilvás U8, U9, U10, U11:
Császár Gáspár

ENUSE Szászberek U8, U9, U10, U11:
Lipták Zoltán

ENUSE Jászkisér U8, U9, U10:
Lipták Zoltán

ENUSE Jánoshida U11, U12:
Kovács István

ENUSE Tápiószele U10, U11:
Fundák Annamária

ENUSE Tápiószele U12, U13, U14:
Surman István

Vezetőedző: Heller Milán
(Felnőtt, Ifjúsági, Serdülő)

Szakosztályvezető: Gurics Attila

Elnökhelyettes: Bencsik Tünde

Elnök: Sziráki Károly

Nagyon szépen köszönjük szurkolóinknak, követőinknek a mérkőzéseken való biztatást, a kedves szavakat és építő jellegű véleményüket. Mindig jóleső érzés a támogatás, amelyeket továbbra is szívesen fogadunk!💙

Büszkék vagyunk Mindenkire, aki hozzá tudott tenni ezekhez az eredményekhez. Tovább építjük jövőnket még nagyobb lelkesedéssel, kitartással. Csodálatos élmény volt Veletek ez az idény, a Mi szívünkben Ti vagytok a bajnokok!🏅 Hajrá Szele, hajrá ENUSE!💙

Az alábbi linkeken látható a Felnőtt, Ifjúsági, Serdülő és U14-es tabellák lezárt állapota!💙

Felnőtt eredményeinkért KATT IDE!

Ifjúsági eredményeinkért KATT IDE!

Serdülő eredményeinkért KATT IDE!

U14-es eredményeinkért KATT IDE!

Jó pihenést, vigyázzatok saját és hozzátartozóitok egészségére!💙

ENUSE Team

Legfrissebb hírek

 • All Post
 • Archív
 • Hírek
 • NB1/B felnőtt
 • NB2 felnőtt
 • U10
 • U12
 • U13
 • U14
 • U17
 • U19
 • U9

INFORMÁCIÓK

Elérhetőségek

2768 Újszilvás, Ábrahámtelek 511/A

+36 30 6259746

euronovexuse@gmail.com

© 2023 Created with Royal Elementor Addons